• Suncourt House
  • Suncourt House
  • Suncourt House
  • Suncourt House
  • Suncourt House
  • Suncourt House
  • Suncourt House
  • Suncourt House
  • Suncourt House

Suncourt House

Islington, London

Conversion to mixed-use, extension and refurbishment of 37,000ft2 six-storey 1930’s former warehouse building in Angel Conservation Area, Islington. Including new entrances, street frontages for bar/restaurant, substantial rear and rooftop extensions and re-configured internal layout.

  • Client:
  • Derwent London
  • Team:
  • Benedetti Architects
  • McDowell+Benedetti (to July 2016)
  • Price & Myers
  • GDM Partnership
  • Jackson Coles
  • FISEC
  • Hann Tucker
  • Studio Myerscough
  • Cost:
  • £3.5m
  • Status:
  • Completed 2002
  • “We enjoyed working with Renato Benedetti and his team, their inventive, clearly expressed ideas and professionalism added significant value”.
  • Simon Silver - Executive Director, Derwent London